P.S. mes esame stilingi, ot!

...

Kada kažkas iš tinklaraščio lankytojų ir savų tinklaraščių turėtojų paskiria tau "stilingo blogo" apdovanojimą, tai juk faina, ane? Nosis iškart užsiriečia viršun, galvoje nejučia pradeda skambėti štai ši melodija, pasijunti tokia reikšminga... Nes juk jei blogas stilingas, vadinas, ir jo rašytojas kažkiek stilingas, negi ne? Na, nors truputį, ką..?

Aš, kaip šiuolaikinio pasaulio atstovė esu neišvengiamai paveikta  po kultūros bei Petruškevičių-Statkevičių-"Žmonių", todėl negaliu juk į tai žiūrėti abejingai - aš noriu būti stilinga! O jei ne aš, tai bent sofutę norisi turėti tokią ne bet kokią, o stilingą...  Nes... nūūū... tai irgi stilius, ane?

Na, gerai, o jei rimtai, tai esu dėkinga, kas šį blogą (ir mane, vadinas, nūūū...) prisiminė, kad kažkam vis dar įdomu paskaitinėt mano parašinėjimus ir pakeliaut drauge. AČIŪ!
Ačiū ir komentuojantiems, ir tyliai skaitantiems, nes ką čia neigsi, kiekvienam didžiam rašytojui reikalinga auditorija (tame tarpe, žinoma, ir man, nūūū...)

O dabar "privalomoji" dalis, parašyti 7 dalykus apie save... Tai gal man pati smagiausia gauto apdovanojimo dalis, nes man tikrai smalsu paskaitinėt visokių įdomių dalykėlių apie mano mėgstamų tinklaraščių autorius. Tai gal kam nors bus smalsu ir apie mane... (visgi esu stilinga, nūūū...)

1. Man patinka keliauti. Bet tai niekam ne paslaptis, ane? Tiesa, "prieškelioninė" dalis - maršruto planavimas, viešbučių paieška etc. -  ne itin mane žavi ir aš ją stengiuos "perleist" kitiems...

2. Visai patinka ir rašyti (ypač, kai niekas manęs neverčia) - apie įspūdžius, matytus dalykus, sutiktus žmones, išgirstas istorijas ir t.t. (bet ne apie jausmus; jausmai - mano itin saugoma privati teritorija). Gal neveltui kažkada senų senovėje buvo kilusi mintis (bet ji praėjo) studijuoti žurnalistiką...

3. Dar man labai patinka žmonės, bendrauti su jais ar tiesiog stebėti juos. Žiauriai įdomu. Gal net sakyčiau, kad man gyvybiškai reikia žmonių. Tačiau tai nereiškia, kad nemėgstu pabūti viena, bet...neilgam.

4. Nepakenčiu mėgstančių moralizuoti - esu tvirtai įsitikinusi, kad jie veidmainiai ir despotai, todėl, nors šiaip esu taikus žmogus (mane žiauriai sunku supykdyti), tačiau moralistams lengvai galiu pasakyti ką nors bjauraus. Ir be jokios sąžinės graužaties.

5. Dievinu obuolius: saldžius, rūgščius, kietus, minkštus, prie sumuštinių su dešra, kotleto, žuvies, sūrio, vienus - jokio skirtumo, man jie tinka prie visko.

6. Esu ant asfalto išaugęs vaikas, todėl visokie augalai, jų ypatybės, sodinimai, ravėjimai ir pan. man yra neatrastos planetos. Ir iki šiol nuoširdžiai stebiuosi, kad yra tokių gėlių, kurios pas mane sugeba išgyventi. 

7. Kai už lango blogas oras, mėgstu pažiūrėti filmą "Love actually". Nors mačiau jį jau n kartų. Bet man tiesiog gražu. Čia turbūt tie reti atvejai, kai prabyla mano "romantiškoji" dalis, nes šiaip aš esu labai "žemiška".

Tai štai, dar viena su apdovanojimu susijusi dalis yra parašyti 15 tinklaraščių, kuriems skirčiau šį apdovanojimą. Nors, kaip supratote, aš pati nelabai suprantu, ką tiksliai norima pasakyti įvardinimu "stilingiausias blogas", bet jei tai reiškia, kad įdomu ir malonu tuose tinklaraščiuose lankytis, tai tokių kategorijai priskirčiau visus, kuriuos seku bei po kuriuos mėgstu pasidairyti (jų daugiau nei 15, ir ne visi įtraukti į sąrašiuką kairėje manojo tinklaraščio pusėje - vis neprisiruošiu šio sąrašo atnaujinti bei papildyti). 
Todėl jiems visiems ir kiekvienam atskirai šią nominaciją perduodu ir skelbiu: "jūs esate nominuoti kaip "stylish blog", todėl jauskite atsakomybę ir atsiimkite apdovanojimą (prašyčiau nedelsti, nūūū...).
;)

Komentarai

  1. Taigis, taigis, prašom priimt apdovanojimą ir išpildyt su tuo susijusias sąlygas, nūūū...
    Na, tai kaip tam Vašingtone gyvent sekasi, a?

    AtsakytiPanaikinti
  2. :))))))
    pirmą tavo punktą ir aš įvardijau. gal kiek kitaip, bet esmė ta pati. smagu keliaut :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. na, bocozoo, einu žiūrėti, kaipgi mes ten sutampam... och, tas smalsumas :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pasakojimai nuo sofos: nebijantiems aukščio ir šiaip drąsuoliams („Geierlay“ tiltas, Vokietija)

Pasakojimai nuo sofos: kai su draugais išsiruoši į Indiją: Delis (I) (Delhi, India)

Pasakojimai nuo sofos: pasivaikščiojimai po katakombas ir Apijaus kelią (Roma)