P.S. pavasario ženklai Place d'Armes (Liuksemburge)

...
Žinau, žinau, daug kam pavasaris pirmiausiai asocijuojasi su sprogstančiais lapais, kačiukų šakelėmis, snieguolių ar žibučių žiedais... Tačiau pagyvenusi Liuksemburge pavasario atėjimo pradžią ėmiau sieti ne tik su gamtos atbudimu. Taigi, o dabar spėkit, kokie dar yra geriausi pavasario pradžios ženklai Liuksemburge? Na???

Ogi išnešti laukan kavinių staleliai!!! :)

Tačiau vien išneštų staliukų nepakanka. Svarbu, kad tie staleliai ir šiaip suoleliai- parkuose, aikštėse - būtų nusėsti žmonių. Kaip kad buvo šiandien, kada pažvelgusi pro namų langą į aikštę, pamačiau štai tokį vaizdą:

Tad ir aš nusprendžiau išnaudoti fantastiškai gražią šiandienos dieną. Pasibalnojusi nosį akiniais nuo saulės savo kelionę į sporto salę iškeičiau į pasivaikščiojimą po saulėtą ir šiltą miestą. Kažkaip būtų buvus nuodėmė neišnaudoti tokios gražios dienos. Iki šiol neatsidžiaugiu. :)

Komentarai

  1. Ech, kaip as pasiilgus tokio pasisedejimo ant suolelio, issidrebus kaip driezui ant saulytes, mmmmm.... Smagu... Aciu uz gero oro gurksni ;)

    Idomumo delei, NO stalelius isnesa anksciau, nes visur naudoja terasu sildyduvus, ir visi, apsikaisioje vietoje pamestais pledais, gurksnoja karsta latte ar cappuccino...smagumelis... Kad tik oras butu grazus! Tegyvuoja pavasaris!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Feeee,pas mus vis dar ziema. o siandien isvis - pliurzalione. Pavydziu jums gero oro :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai fainutis pavasario pranašas :) aš jau aną savaitę bėgdama per senamiestį šviečiant saulutei, pagalvojau, kad pasiilgau lauko kavinukių, stalelių, sėdinčiųjų ir kavos aromato, prabėgant pro šalį :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Su Velykom!!! Su naujom atgimstancio pavasario nuotaikom!!! Ydomu, kur planuoji sekancia didele kelione....

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oi, Tosk, ačiū už sveikinimus, tikiuosi, smagios buvo jūsų Velykos :)
    O dėl didelės kelionės, tai nežinau, ar šiemet tokia bus... Matyt, bus vidutinė, tokia Europos ribose - gal Rumunija, gal Islandija... Na, ir dar keletas smulkių nusimato, pvz., artimiausia bus į Ukrainą...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pasakojimai nuo sofos: nebijantiems aukščio ir šiaip drąsuoliams („Geierlay“ tiltas, Vokietija)

Pasakojimai nuo sofos: kai su draugais išsiruoši į Indiją: Delis (I) (Delhi, India)

Pasakojimai nuo sofos: pasivaikščiojimai po katakombas ir Apijaus kelią (Roma)