P.S. Palėpės tuštinimo-pildymo metas

...

Turbūt reikėtų pridėti, kad tai buvo ne mūsų, o svetimos palėpės tuštinimo metas. Arba mūsų palėpės pildymo metas. Žodžiu, iš kurio kampo žiūrėsi. Kaip ten sakoma, vieno šlamštas kitam gali būti tikras auksas. Kiekvieno mėnesio pirmą sekmadienį vykstantis "Palėpės tuštinimo" (Vide grenier) turgelis vis dar sutraukia gausų būrį norinčiųjų tiek šlamštu atsikratyti, tiek geidaujančių kažką gero-įdomaus-naudingo įsigyti.


Jei nepamirštam (ir/ar nepatingim), tai ir mes tokiais sekmadieniais papildom potencialių pirkėjų gretas. Niekad nežinai juk, koks lobis tavęs tame turgelyje laukia. Svarbiausia, gebėti tuos "lobius" pamatyti. ;)


Be to, yra didelė tikimybė tenai sutikti Liuksemburgo ministrą pirmininką - jei ne pardavinėjantį (kaip būdavo jo buvimo meru laikais), tai bent išdidžiai vaikštinėjantį (visgi užimamos pareigos įpareigoja).


Šį kartą mūsų tradicinių pirkinių - įdomių knygų ar DVD - neaptikome, tačiau namo grįžome nešini keletu labai praktinių daiktelių: pora mergaitiškoms rankelėms tinkamų hanteliukų (nes per sunkūs labai greitai atmuša norą juos kilnoti ir pasmerkia dulkių rinkimui kampe), apsaugomis važinėjant riedučiais (riedučių neturim, bet apsaugos labai pravers užlipus ant riedlentės), nardymo akiniais (svarbiausia bus nepamiršti juos pasiimti vykstant atostogauti) bei paspirtuku (na, kol vienas važiuos riedlente, kitas galės palaikyti kompaniją riedėdamas paspirtuku). Tai va taip praturtėję ir labai laimingi praeitą sekmadienį grįžome namo. :)
...

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pasakojimai nuo sofos: nebijantiems aukščio ir šiaip drąsuoliams („Geierlay“ tiltas, Vokietija)

Pasakojimai nuo sofos: kai su draugais išsiruoši į Indiją: Delis (I) (Delhi, India)

Pasakojimai nuo sofos: Antverpeno pagundos (Antwerpen)