Na ką gi, pargrįžom, tai pradedam. Bet lėtai...ramiai...ant sofos... ;)

...
Ką gi, ką gi... Po visų atšvęstų švenčių (o pas mane tų švenčių kiek daugiau nei tik Kalėdos ir Nauji metai) pagaliau parsiradome namo. Ir nors to beprotiško šventinių susitikimų, pasimatymų, pasibuvimo maratono nekeisčiau į nieką kitą, nes man be galo smagu visus pamatyti (ir atsiprašau tų, kurių susitikti nespėjau), visgi ateina laikas, kai reikia pasikrauti savo "baterijas". Tad visą šeštadienį keliavę namolio, pirmą 2012 metų sekmadienį Liuksemburge leidžiame įsitaisę ant sofos ir žiūrėdami paeiliui visas keturias "Grafo Montekristo" su G.Depardieu serijas.

Ai, dar skaitinėju ir per šventes visiškai apleistus mėgstamus tinklaraščius. Viename jų - Ant palangės - radau malonų siurprizą, kad Mažosiosiros esu įtraukta tarp mėgstamiausių tinklaraščių. Ir nors visada smagu gauti gerą įvertinimą, tačiau tokie apdovanojimai užkrauna ir tam tikrų "pareigų": padėkoti apdovanojusiam žmogui ir pasidalinti nuoroda į jo blogą; papasakoti 7 dalykus apie save; apdovanoti 15 mėgstamų blogerių (galima ir 3, 5 ar kiek nori); pranešti pasirinktiems blogeriams apie apdovanojimą!

Pati lengviausia dalis - padėka. Šios autorės darbais pati senai žaviuosi ir mielai lankausi jos tinklaraštyje, todėl man labai smagu žinoti, kad jai patinka maniškis.

Kiek sudėtingiau papasakoti apie save. Ir dar 7 dalykus!
1. Man labai lengva susikrauti lagaminus ir aš tai galiu padaryti labai greitai, tačiau nekenčiu juos išsikrauti. Taip ir praguli jie pas mane kelias dienas, kol prisiverčiu viską išimti.
2. Mėgstu skaityti įvairias knygas, tame tarpe ir fantastines. Tačiau visiškai nemėgstu Coelho knygų, o taip pat patarimų knygų (iš serijos kaip gyventi laimingai, užsidirbti milijoną ir pan.).
3. Labai norėčiau turėti muzikinę klausą, deja, meškinai numindė abi mano ausis. Gal ir į gerą... Ir dar, jei jau kalbu apie muziką, prisipažinsiu, kad niekad nesvaigau dėl Mamontovo bei "Depeche Mode".
4. Kiekvieną rudenį, kokią pilką šlapią darganotą dieną, būtinai peržiūriu jau beveik mintinai išmoktą filmą "Love actually". Saldus, bet man vis tiek gražus.
5. Mano naujausias atradimas - stalo žaidimas "Dixit".
6. Šviežiausias "kelioninis" noras - nuvykti į Everglades (Florida), t.y. į pelkes, kur knibžda gyvačių ir krokodilų. Ryškiai persižiūrėjau "Animal Planet" laidų.
7. Šiame bloge talpinamos fotografijos darytos ne tik mano, bet ir Vilmanto. Ir beje, aš manau, kad jis yra daug gražesnis nei Robertas Patinsonas iš "Saulėlydžio". Cha!

Ir 8 dalykas (nebūtinas), bet...susipažinkime, kas mūsų nepažįsta. ;)


Mėgstamiausi blogeriai... Čia pati sunkiausia dalis. Vieną kartą apsilankau viename, kitą - kitame, tai kaip išsirinkti mėgstamiausius? OK, čia paminėsiu keletą, kurių tinklaraščius (lietuviškus) paskutiniu metu lankiau dažniau nei kitų. Šis išvardijimas be didelių įpareigojimų, tad...

minn.lt
villa-alps.blogspot.com
ausinukas.com
greitgrisim.lt
finlandija.blogas.lt
kakava.com
kittokia.blogas.lt
dolcevitabylaura.blogspot.com
linas-nz.blogspot.com
cosystories.blogspot.com
dviraciaisperazija.blogspot.com
gyvenugerai.wordpress.com

Specialiai nedėjau nei vieno SB tinklaraščio - juos paminėsiu kitoje vietoje. ;)

Vuolia, darbas baigtas!

Komentarai

  1. Laba diena Grožybe :),
    malonu susipažinti :)
    duodu debesi respecto taškų už fantastines knygas :)
    o dėl bordgame... kai gryši vėlykom, sumetam ką nors? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. miela malonu pazinti ir apsipazinti :))) Linkiu gero isibegejimo nuo sofkes ir geru metu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Knopkinukai, ačiū. :)

    Laru, ačiū už komplimentus, žinoma, kodėl ir nesumetus kokio žaidimuko. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Bet koks stulbinantis panašumas Vilmanto ir Roberto:O Bet dėl grožio, tai nesiginčysiu, nes nei vieno nesu mačius gyvai:DDD

    AtsakytiPanaikinti
  5. Žiūriu ir aš esu paminėta. Malonu, kad skaitai ir, kad patinka. Man tavo blogas irgi labai labai... :) Visada užsuku.

    O kodėl taip nemėgsti Coelho? Žiūriu daug kas vargšelio nemėgsta. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tas Vilmanto ir Roberto panašumas buvo kažkada kitų pastebėtas (man net į galvą nebūtų atėję), tad kai atėjo laikas ruoštis į vakarėlį Holivudo tema, ilgai sukti galvos nereikėjo - tik va plaukus suvelt užtruko. :) Na, o grožis, tai jau taip - subjektyvus dalykas. :)

    Coelho... Na, su juo mano istorija tokia: kažkada mano aplinkoje daug kas nuo jo knygų, ypač "Alchemiko", leipo "kaip nuostabu"; tai ir aš paskaičiau ir deja, deja, man ten tokios sapalionės pasirodė. Ai, gal todėl, kad mane nuo egzaltuoto dvasingumo, prasmingumo, vidaus gilumo baisiai "krato". Na netikiu aš tuo. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pasakojimai nuo sofos: nebijantiems aukščio ir šiaip drąsuoliams („Geierlay“ tiltas, Vokietija)

Pasakojimai nuo sofos: kai su draugais išsiruoši į Indiją: Delis (I) (Delhi, India)

Pasakojimai nuo sofos: pasivaikščiojimai po katakombas ir Apijaus kelią (Roma)