P.S. oranžinės spalvos beieškant...

...
Ir vėl kvailioju; šį kartą neištvėriau nepažaidusi spalvų žaidimo, kurį radau aprašytą Knopkiniukų tinklaraštyje. Ir, žinoma-žinoma-žinoma,  iškart užsimaniau, kad man paskirtų kokią spalvą. Smalsu buvo ne tik, kiek daikčiukų būtent tos spalvos (o reikėjo jų nei daug, nei mažai - 9) rasiu namuose, bet ir kokią spalvą gausiu. Ogi...
...ORANŽINĘ!!!
Buvo netikėta, bet ką aš žinau, gal ir kokia kitokia spalva būtų ne mažesnė staigmena. Visgi smalsu, o kodėl man kliuvo oranžinė? Hmmm...

 (kaip visada, paspaudus ant foto - pasididina)

Pražioje pagalvojau, kad nelabai mūsų namuose yra tos oranžinės spalvos, bet įdėmiau pasidairiusi aptikau, kad visokiausių oranžinių ir pseudo oranžinių daiktų daiktelių yra kur kas daugiau nei 9, tad turėjau prabangą pasirinkti... 

Pirmiausiai kažkodėl pagalvojau apie siurblį bei apie virtuvėje gulinčius niekaip nesuvalgomus apelsinus. Vonioje savo žvaigždžių valandos laukė svarstyklės, šampūnas ir dušo želė. Kiek pagalvojusi  išsitraukiau kario miltelius bei milijoną metų turimą CD dėklą. Knygos bei dėklai žurnalams buvo visai lengvas grobis, nes nuolat yra "ant akių". Vėliausiai "pagavau" ant lempos kabantį stiklinį paukštuką, nes nelabai sugebėjau apibrėžti jo spalvą - gal kokia tamsiai oranžinė su rudos spalvos prieskoniu..? Na, o spalvos ieškojimo nuotaikai perteikti parinkau linksmąją liūtuko kepurytę, kurių net dvi guli mūsų spintoje.

Įdomiausia, kad apsidairiusi darbo kabinete irgi pastebėjau nemažai oranžinės spalvos daiktų. Čia tai man buvo visiškas siurprizas. Stalčiuose voliojosi kažkada dovanų gautas veidrodėlis bei kita proga gautų dovanų maišelis. Ant lango oranžiniame vazone auga maniškiai "stebuklingi varpeliai". Ant sienos oranžine spalva šviečia iš Romos parsivežtas atvirukas bei kalendoriuje pažymėtos laisvos dienos. Įkomponavau ir porą tradicinių biuro atributų - oranžinį markerį bei tam tikrų dokumentų važtaraščiams skirtus "a la" oranžinius lapus. Dar atradau, kad stalčiuje laikomų dokumentų dėklai taip pat yra oranžiniai (iki tol nebuvau atkreipusi dėmesio į spalvą). Na, o apelsinų sulčių stiklinė jau tapo beveik tradicija pradedant dieną darbe.
 

Iš oranžinės spalvos paieškų darbe bei namuose darau išvadą, kad mano gyvenime oranžinės spalvos yra visai nemažai. Ačiū, Knopkiniukams, kurie paskatino mane nors trumpam kitaip (o ne kaip visada) pažvelgti į kasdienius daiktus savuose namuose. Buvo "fun". ;)
...

Komentarai

  1. zinai Neringa, man kuo toliau tuo labiau patinka sis zaidimas :) As zinau kaip smagu buvo ieskoti, nes pati ieskojau, o ir labai labai smagu skaityti kaip ieskojo kiti. Nu fantastika, kiek oranzines spalvos pas tave, juk sakoma, kad oranzine yra linksmumo ir iniciatyvos ir kurybiskumo spalva :)
    As va sedziu ir mano sypsena iki ausu, dziugu juk pamatyti gyvenimo smulkmenas :)
    Linkiu kuo dazniau taip.
    Sekmes!
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai skani spalva kliuvo :)
    aš įsivaizduoju kaip "naršei" po namus ir pačiose netikėčiausiose vietose suradai pasislėpusius orandžinius gėrius :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. tikrai fainas ir smagus zaidimas cia pas jus ;) net nesitiki kaip gali tiek vienos spalvos daiktu butu savoj aplinkoj :) grazi oranzine spalva, tokia ryski, optimistine ir galima pasakyt, kad primeneanti visad silta, sauleta vasara :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Taip, taip, tikrai įdomu ir smagu naršyti po namus beieškant daikčiukų. Ne vieną kartą nustebau pamačiusi, kad ir tas oranžinis, ir tas. O visada galvojau, kad nesu oranžinės ("morkavos") spalvos gerbėja, nors šviežias morkytes labai mėgstu. O, kaip pasirodė, visai yra mano namuose tos linksmos /optimistinės spalvos. :)

    Neringa
    p.s. gražiai gražu, dabar aš jau nebegaliu komentuoti pas save, bardakas kažkoks ;/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pasakojimai nuo sofos: nebijantiems aukščio ir šiaip drąsuoliams („Geierlay“ tiltas, Vokietija)

Pasakojimai nuo sofos: kai su draugais išsiruoši į Indiją: Delis (I) (Delhi, India)

Pasakojimai nuo sofos: pasivaikščiojimai po katakombas ir Apijaus kelią (Roma)