Pabambėjimai nuo sofos: och, tie Islandijos vulkanai!

...
Na niekad nemaniau, kad man Islandija galėtų pakiaulinti. O pasirodo, galėtų. Na, gerai, gerai, gal ne pati Islandija, bet josios vulkanai. Na ir kodėl, kodėl jiems prireikė išsiveržti būtent dabar? Kiaulystė, ne kitaip. Ir ne tik mums, bet ir dar daugybei žmogelių, turėjusių didžių planų. Jei per tuos nelemtus vulkanus nepavyks mūsų afera nuvykti į Ukrainą, tai aš... Liks Lvovas neaplankytas, Karpatai nepamatyti, ukrainietiškos vestuvės neatšoktos. Aš taip nežaidžiu. Trept... TREPT TREPT TREPT!!! :(((

Be to, būtent per vulkanų išdaigas šį savaitgalį taip ir neatvyko pas mus ilgai laukti svečiai. O mes kiek visokių veiklų buvom prigalvoję, pvz., kad ir nuvykti į Metz'ą.

Oras šeštadienį kaip tyčia buvo fantastiškas, tad mes, nors ir be svečių, neatsispyrėm pagundai nuvažiuoti pasivaikščioti į Metz'ą, kadangi šis Prancūzijos miestas tikrai turi savo aurą. Kada nors parašysiu apie jį plačiau, nes jis neabejotinai nusipelno atskiro pasakojimo. O kol kas štai jums keletas akimirkų iš praėjusio šilto ir saulėto šeštadienio Metz'e:

Sekmadienis vėl tarsi erzindamas buvo itin šiltas. Na toks šiltas, kad daugelis jau vaikščiojo trumpomis rankovėmis. Aš vis tik nedrįsau dar - kažkaip nesu psichologiškai pasiruošusi nuo striukės iškart pereiti prie trumpų rankovių.

Bet kad oras buvo toooks geras, tai išdūmėme su kompanija pavaikštinėti po Liuksemburgo parkus. Ir vėl mintyse apgailėjau neatvykusius svečius, ech...

Parkuose jau veši tulpės, narcizai, našlaitės, hiacintai ir kt., skaniausiai kvepia pražydę medžiai, žodžiu, visiškas gėris ir atsipalaidavimas. :) O šį savaitgalį Liuksemburgo žaliosios vejos bei žaidimų aikštelės buvo itin populiarios:

Jaučiu, reiks ir man jau išsitraukti patiesalą, skirtą sėdėjimui ant žolės, bei susiruošti malonioms popietėms parke su knyga rankose. :)

Komentarai

  1. Mano savijauta del ugnikalnio irgi panasi. Nors, ne, jauciu, kad blogsne. Toliau seka keiksmai - FDFgouyasdhFgoyusdgf.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Užuojauta dėl sujauktų planų :/ O Ukrainon ar pavyko nukeliaut?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pasakojimai nuo sofos: nebijantiems aukščio ir šiaip drąsuoliams („Geierlay“ tiltas, Vokietija)

Pasakojimai nuo sofos: kai su draugais išsiruoši į Indiją: Delis (I) (Delhi, India)

Pasakojimai nuo sofos: pasivaikščiojimai po katakombas ir Apijaus kelią (Roma)